Mesaj pentru PRM

De curând s-au făcut doi ani de când tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, cel care a fondat si a condus mai bine de 25 de ani, Partidul România Mare, a trecut in eternitate.
Am comemorat, împreună cu cei care cu adevarat l-au iubit, doi ani de la trecerea către cele veşnice. Spre deosebire de anul trecut, sunt sigura ca acum tatăl meu s-a bucurat si a văzut că normalul ia loc nefirescului. S-a bucurat pentru ca s-au gândit la el oameni care cu adevarat l-au prețuit. Spre deosebire de anul trecut, când la comemorare au fost prezenți și câțiva falșii peremisti, ipocriți și ilegali conducători ai PRM, în acest an ei au lipsit, pentru ca acum toti stiu ca ei nu au avut ce cauta alături de Tribun.

Sint doi ani de când un impostor politic își bate joc de PRM și ma doare ca nimeni inca nu a luat nici un fel de masura împotriva acestei ilegaliti.
Justiția a vorbit și a spus că el, Adrian Popescu și clica lui, nu au ce cauta in fruntea partidului pe care tata l-a condus decenii, partid care a fost în tot acest timp cel mai devotat apărător al României.
Din pacate insa, eu personal nu am cum sa il îndepărtez de pe scaunul tatălui meu pe aventurierul Popescu. Nu am o funcție în partid care să imi permita acest lucru. Nu am experienta si forta necesară de a o face. Dar voi, vechii si cei mai fideli membrii ai partidului, voi, cei care ati iubit si iubiți PRM, voi care ati fost alături de tatal meu si ati crezut în el, o puteti face!
Am primit in ultima perioada numeroase apeluri de la cei care cred in continuare ca PRM nu este o cauza pierdută, la mila unor impostori care îl conduc ilegal.

Raspunsul meu este acelasi: am incredere ca, daca doriti cu adevarat, veti schimba aceasta conducere, am incredere in voi ca veti aduce în PRM acel spirit pe care l-a avut cândva, forta naționalismului de care România, acum, are atata nevoie! Si pe voi, cei care doriti un PRM puternic, va asigur de tot sprijinul meu! Imi doresc sa stiu ca munca tatălui meu, plecat mult prea devreme, nu a fost în zadar si ca Partidul pe care el l-a fondat si l-a condus va duce mai departe idealurile pe care tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, le-a promovat si le-a mentinut precum un stindard, deasupra țării noastre, deasupra acestui popor pe care l-a iubit si l-a aparat cu toata forta lui.

Lidia Vadim Tudor