Români, treziti-va sau veti pieri.

Romani, veniti alaturi de Partidul Romania Mare.
Numai alturi de PRM romanii pot salva – in al 12-lea ceas – soarta Natiunii Romane.
MESAJUL FILIALEI PARTIDUL ROMANIA MARE, Jud. ILFOV, CATRE ROMANI.

1. Despre PRM
Desi elemente dusmanoase, antiromanesti au lansat in cursul anului 2016 – cu concursul televiziunilor ostile PRM – stirea ca PRM a fost desfiintat si radiat, PRM nu a disparut nici o clipa. Elemente infiltrate in partid de-a lungul anilor, au tradat la ordinele primite de la adversarii PRM, adversari care au incercat distrugerea si desfiintarea PRM. Oameni care au fost pusi pe liste de catre regretatul Corneliu Vadim Tudor, si din niste neica nimeni au ajuns parlamentari, au tradat la primul insucces al partidului. Unii inscriindu-se in alte formatiuni (de unde au fost trimisi la PRM ), altii contestand Congresele partidului prin procese interminabile in instante, incercand sa fure partidul si sa-l radieze din registrul partidelor.
Dupa procese repetate PRM a reusit sa reziste, a participat la alegerile locale in cateva judete, avem 144 de consilieri locali, iar la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016, PRM a avut Liste de Candidati in toate judetele, cu exceptia a trei judete, printre care si jud. Ilfov. Dupa alegerile parlamentare Filiala PRM, Jud. Ilfov a intrat in procedura de reorganizare, cu exceptia organizatiilor, Popesti-Leordeni si Bragadiru care au presedinti noi. D-nul LEONTE LAURENTIU-MARIUS, inginer IT, este Presedinte interimar al Org. PRM, oras Popesti-Leordeni, iar D-nul ANDREI IONUT-RELU, inginer Cercetator la Inst. Magurele, este Presedinte interimar al Org. oras Bragadiru. Toate celelalte organizatii PRM, satesti, comunale si orasenesti AU FOST DIZOLVATE.
Se vor infiinta si organiza noi organizatii PRM in toate satele, comunele si orasele din Jud. Ilfov.
Asteptam sa vina alaturi de noi
, – alturi de tanarul Presedinte al Filialei PRM, din orasul Popesti Leordeni, D-nul LAURENTIU – MARIUS LEONTE si de la fel de tanarul Presedinte al Fil. PRM, oras Bragadiru, D-nul ANDREI IONUT-RELU – oameni noi, locuitori ai satelor,comunelor si oraselor din Jud. Ilfov, de toate varstele si pregatirile profesionale. Oameni hotarati, care vor sa se implice in activitatea politica, care sa-si doreasca si sa poata sa infiinteze NOI organizatii PRM, in localitatile lor, care sa-si doreasca sa ajunga sa decida si sa conduca candva destinele comunei, orasului lor, ale judetului Ilfov si implicit destinele tarii. Infiintarea organizatiilor locale este indicat sa se faca pe structura Sectiilor de votare repartizate fiecarei localitati, in functie de numarul de alegatori, inscrisi pe listele electorale. Orice initiativa este bine venita si pentru o buna organizare trebuie sa va adresati : celor doi presedinti de organizatii PRM, pentru locuitorii din Popesti-Leordeni si Bragadiru, iar pentru locuitorii din celelalte sate, commune si orase din Jud. Ilfov va adresati direct presedintelui interimar al filialei PRM, Jud Ilfov, D-lui Niculae IURUC. Email ; prmilfov@gmail.com
Nu vom admite revenirea in PRM a fostilor PRM-isti, care au tradat partidul in momentul cel mai greu
pentru un partid, atunci cand partidul din vointa LUI DUMNEZEU si-a pierdut presedintele. Peremisti care nu au raspuns la chemarea partidului in vederea organizarii alegerilor locale si parlamentare. Despre traseisti numai de bine . Dar nu in PRM.
SUS PATRIA, JOS MAFIA
PRM LA GUVERNARE, MAFIA LA INCHISOARE

Numai alturi de PRM romanii pot salva – in al 12-lea ceas – soarta Natiunii Romane.
2. De ce Partidul Romania Mare ?
-Filiala Partidul Romania Mare, Jud. Ilfov, prin vocea presedintelui D-nul Niculae Iuruc, face apel la toti romanii cu dragoste de neam si de tara sa inteleaga ca a sosit momentul, ca este obligatoriu si necesar sa se implice viata politica. Veniti alaturi de Partidul Romania Mare.
-Numai alturi de PRM romanii pot salva – in al 12-lea ceas – soarta Natiunii Romane. Alaturati-va organizatiilor locale si filialelor judetene ale PRM.
Soarta unei natiuni depinde de politica guvernantilor ei. Iar guvernantii sunt rezultanta votului cetatenilor. Ori in cei 27 de ani cetatenii romani au ales prin vot asa de bine incat parlamentarii alesi si guvernele emanate au guvernat asa de bine si cu atata dragoste de tara si de romani, incat au transformat Romania intr-o colonie.
-Ne-au distrus industriile,
-Ne-au vandut pamanturile,
-Ne-au vandut bogatiile solului si subsolului, inclusiv apa pe care o bem.
-Ne-au vandut sistemul energetic,
-Ne-au distrus armata,
-Ne-au distrus padurile,
-Ne-au vandut sistemul bancar romanesc,
-Ne-au distrus sistemul de sanatate,
-Ne-au distrus sistemul de invatamant,
-Ne-au distrus capitalul romanesc,
-Ne-au luat dreptul fundamental de libera exprimare,
-Ne-au creat o societate in care institutiile de forta ale statului calca in picioare drepturile fundamantale ale cetatenilor. Mii de oameni nevinovati condamnati pe nedrept si abuziv.
-Ne otravesc cu produse industriale si alimentare importate, de proasta calitate, cu continut ridicat de produsi cancerigeni.
-Au aservit tara intereselor strainilor – stapanilor lor – determinand cca. 4 milioane de romani sa emigreze, in cautarea unui trai mai bun. Este cea mai mare migrare a unui popor pe timp de pace. Suntem unici pe planeta Pamant la acest capitol. Si cei mai saraci din Europa.
–Ne-au furat identitatea. Romani, si voi cei 4 milioane de romani plecati prin lume, in cautarea unui trai mai bun, oare de ce nu va puneti o intrebare simpla : De ce suntem noi romanii vazuti atat de rau in Europa si in alte tari de pe glob ?
Pentru aflarea raspunsului nu trebuie decat sa revedeti legislatia romaneasca cu privire la RROM si ROMAN si cu privire la Limba Romana si Limba Romani. Care or fi fost partidele care au initiat si votat asemenea legi ?
Un alt aspect care a dus la aceasta situatie este si comportamentul slugarnic al politicienilor romani si al europarlamentarilor romani, fata de cei din Europa de Vest si fata de stapanii lor de la Bruxelles.
PRM a fost singurul partid care a semnalat de nenumarate ori faptul ca avutia nationala se vinde pe nimic, mafia a devenit mai puternica si transpartinica, de aici si sloganurile PRM-iste : SUS PATRIA JOS MAFIA. PRM LA GUVERNARE, MAFIA LA INCHISOARE.
-ROMANI !
Va asteptam alaturi de Partidul Romania Mare.
Cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine penru tara.
Daca vom fi multi, vom fi si puternici.
Lupta va fi grea dar trebuie sa invingem.
Trebuie sa ajungem sa guvernam Romania, sa lichidam mafia transpartinica, sa re-nationalizam avutia nationala furata, sa sprijinim capitalul romanesc ca sa devina majoritar in economia nationala, Romania sa nu mai fie o colonie, sa ne ridicam in picioare si sa negociem cu partenerii din UE si NATO de la egal la egal, sa ne re-capatam identitatea si demnitatea de romani

Citat: Romani, treziti-va sau veti pieri. -Cornelui Vadim Tudor.

Ing. Niculae Iuruc,
Presedinte interimar, Filiala PRM, Jud. Ilfov,
prmilfov@gmail.com