INCERCARE DE LOVITURA DE STAT

ALIANTA PSD-ALDE CALCATA IN PICIOARE

Filiala Ilfov a Partidul Romania Mare, este extrem de ingrijorață de modul cum evoluează lucrurile în țară. Manifestatiile nu încetează, guvernul șovăie, parlamentul se misca in reluare iar toti parlamentarii puterii si ministrii in frunte cu Primul Ministru, se comporta ca si cum nu ar fi la putere. „Strada nu e ţara!„, spunea Take Ionescu acum o sută de ani! “Strada” este emanatia unor forte oculte de sorginte securistoida grupati in jurul lui Iohannis, a ONG-urilor sorosiste in frunte cu USR, a unor ONG-uri finantate chiar de catre statul roman, a bancilor cu capital strain de pe teritoriul Romaniei, a manevrelor multinationalelor care si-au trimis salariatii in strada, altfel ii lasau fara slujbe, completata (“strada”) cu reprezentanti ai partidelor care au pierdut alegerile, cu membrii ai guvernului Ciolos, cu oameni mobilizati pe retelele de socializare, reusindu-se mobilizarea a sute de mii de oameni. Culmea impertinentei este faptul ca salariatii unui minister au iesit la manifestatii impotriva guvernului lor. Platiti de guvern, adica platiti de noi toti romanii cu salarii grase, ca sa participe la incercarea de lovitura de stat impotriva propriului guvern. Informatie lansata de Victor Ponta. Sutele de mii de manifestanti – din toata tara – trebuiau informati de guvernanti ca pe timpul manifestatiilor s-au situat in afara legii, incalcand numeroase prevederi legale. La o examinare mai atenta a modului de desfasurare a manifestatiilor si a prevederilor legale incalcate de manifestanti, acestia, in frunte cu presedintele Iohannis, pot fi acuzati de tentativa de lovitura de stat. Modul cum s-a actionat de catre guvernanti, lipsa unor masuri elementare legale impotriva celor vinovati, demonstreza grave carente in actul de guvernare si lipsa de respect fata de intreaga Natiune Romana, de care a dat dovada alianta PSD-ALDE, in gestionarea acestei grize politice, o demonstreaza cele de mai jos.
Nu s-au luat masuri impotriva demonstratiilor ilegale si neautorizate.
Nu s-au luat masuri impotriva celor care au iesit cu copii in strada la demonstratii neautorizate.
Nu s-a luat masuri impotriva instigatorilor la demonstratii neautorizate, ilegale.
Nu s-au luat masuri de depistare si verificare a celor care au finantat manifestatiile. Cu ce bani s-au platit miile de banere si zecile de mii de afise si pancarte?
Nu s-au depistat si luat masuri impotriva celor care au asigurat logistica.
Nu s-au facut cercetari cu privire la posibilitatea ca multinationalele, cu afaceri in Romania, sa-si fi trimis salariatii la manifestatii.
Nu s-au luat masuri de suspendare a presedintelui Klaus Werner Iohannis, pentru incalcari grave si repetate a prevederilor Constitutiei Romaniei, incepand cu acceptarea si semnarea de catre Iohannis a cotei de migranti repartizati Romaniei, fara consultarea si aprobarea Parlamentului (Constitutia Romaniei: Art. 3, punct (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.) si sfarsind cu cea mai grava fapta, aceea de a incerca realizarea unei lovituri de stat, impotriva guvernului legitim al Romaniei.
Nu s-au luat masuri de suspendare a Procurorului general, a conducerii CSM si a conducerii DNA .
Prin neluarea acestor masuri, prin lipsa de atitudine si determinare in respectarea si aplicarea legii, majoritatea parlamentara, guvernul Grindeanu – in ansamblu – au incalcat ei insisi legislatia in vigoare. Atitudinea de spectator a acestora la incalcari repetate ale prevederilor constitutionale si a numeroase legi, prin asaltul fortelor antiromanesti in frunte cu Iohannis asupra guvernului legitim, in incercarea de a da o lovitura de stat, dovedeste ca aceastei aliante PSD – ALDE nu-i pasa de Romania, nu-i pasa de romani. Parlamentarilor romani si membrii guvernelor emanate, le pasa numai de ei, de functiile lor, de averea lor, de linistea lor. Bravo doamnelor si domnilor din alianta PSD-ALDE. De aia v-au votat romanii ca sa va plangeti, sa va vaicariti si sa dati vina pe altii? Nu sunteti in stare sa guvernati? Atunci va fi jale pentru tara si pentru romani. Pentru voi jalea va mai mica sau inexistenta, avand in vedere ca in cei 27 de ani, timp in care v-ati perindat pe la guvernare, ati distrus o tara si ati transformat Romania intr-o colonie. V-ati lasat calcati in picioare, si cum spunea un clasic in viata, citez: “Iohannis ia calcat pe cap, si asitam la o lovitura de stat in desfasurare” “Strada” v-a vazut slabiciunile si este hotarata sa va manance cu fulgi cu tot. NEPUTINTA, LIPSA DE INTELIGENTA POLITICA SAU COMPROMISURI SI COABITARE SUBTERANA CU PRESEDINTELE IOHANNIS ?

Urmariti articolele si postarile noastre si pe contul nostru de facebook: www.facebook.com/PRM.filiala.ilfov

Iuruc Niculae,
Presedinte Filiala jud Ilfov a PRM.
24.02.2017