PRM şi-a desemnat directorul de campanie

valentin-vasilescu-prm
Bucureşti, 3 octombrie 2016: Partidul România Mare (PRM) şi-a desemnat directorul de campanie electorală la nivel naţional, în persoana lui Valentin Vasilescu, fost deputat PRM în Parlamentul României. Având o vastă experienţă în domeniu, Valentin Vasilescu a reuşit, într-un timp relativ scurt, să formeze o echipă al carui scop este de a readuce Partidul România Mare în forul legislativ.

Valentin Vasilescu a fost coordonatorul campaniei naţionale la alegerile din anul 2000, an în care PRM a realizat cel mai bun scor electoral, obţinând 21% din voturile alegatorilor pentru Parlament, respectiv 28% pentru Corneliu Vadim Tudor, la acel moment, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României. “Experienţa acumulată o repun în slujba Partidului România Mare, am mare încredere în echipa pe care o coorodonez şi sunt încrezător în capacitatea de mobilizare a membrilor PRM”, a declarat Valentin Vasilescu.

Desemnat la Consiliul Naţional al PRM, desfăşurat sâmbătă, 1 octombrie, la Bucureşti, cu o majoritate covarsitoare de voturi, Valentin Vasilescu este conştinent de importanţa misiunii sale şi abordează cu optimism viitoarea campanie electorală. Aflat în fruntea unei echipe tinere caracterizată ca fiind “o combinaţie perfectă de materie cenuşie, caracter, cultură şi spirit liber”, fostul deputat are o abordare pragmatică a misiunii sale.

“PRM va candida cu succes în alegerile din decembrie. Acum este clar pentru toţi că acest partid există şi vine către alegători cu un mesaj nou, patriotic, în concordanţă cu doctrina partidului şi cu valorile europene”, a declarat Valentin Vasilescu, precizand că “nu suntem extremişti, suntem un partid cu dragoste de ţară, un partid care îşi doreşte să lupte împotriva sărăciei, care, aşa cum Lidia Vadim Tudor a declarat, este rezultatul corupţiei care a ucis naţiunea română”

De profesie ofiter MApN, pilot militar pe MIG 21, Valentin Vasilescu a fost deputat în Parlamentul României din partea PRM, în legislatura 2000 – 2004. Pe timpul mandatului său a făcut parte din Comisia de Aparare, Ordine Publică şi Singurantă Naţională din cadrul Camerei Deputaţilor, fiind printre puţinii deţinători de certificat ORNISS pentru acces la informaţii clasificate NATO.

Biroul de Presa al PRM