Partidul România Mare s-a relansat!

consiliulnational-1oct2016-lidia

consiliulnational-1oct2016-prezidiu
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/prm-s-a-relansat-578649

Adresându-se Consiliului National al PRM, Lidia Vadim Tudor a abordat necesitatea modernizării mesajului naţionalist în România.

• PRM renaşte ca un partid al iubirii de ţară, modern, european şi tînar;
• PRM sprijină lupta împotriva corupţiei şi lupta împotriva trădării de ţară;
• Vremea sacrificării naţiunii române pe altarul intereselor obscure a trecut. Vremea sacrificiilor trebuie sa apună!

Bună ziua,

Mă aflu astăzi, alături de dvs., aşa cum m-am aflat întotdeauna, ca fiică a tatălui meu, în acest important moment din viaţa Partidului România Mare. Astăzi şi acum, alături şi împreună cu dvs., traversarea deşertului de către PRM a luat sfârşit. Evenimentul de astăzi dovedeşte că Patidul România Mare este un partid puternic, cu resurse şi rădacini adânc ancorate la nivelul societăţii româneşti. Astăzi şi acum, prin prezenţa noastră, PRM renaşte ca un partid al iubrii de ţară, modern, european şi, aşa cum observaţi, pe zi ce trece mai tânăr.

Partid cu istoria României în sânge, partid cu identitatea sa consacrată şi confirmată de atâtea ori prin alegeri libere şi democratice, partid construit de tatăl meu şi continuat de noi toţi azi, ne oferă şansa unică de a ne declara vectorul unic de identitate naţională şi, prin transferul experienţei istorice a PRM, împreună vom renaşte România!

PRM, fondat de tatăl meu, a fost, este şi va fi singurul partid autentic patriotic din România. Ne vom păstra doctrina care a fost dintotdeauna coloana vertebrală a partidului nostru. Vom apară dreptatea, vom sprijini lupta împotriva corupţiei şi lupta împotriva trădării de ţară. Aşa cum ştim cu toţii, corupţia şi trădarea au sărăcit România.

România este săracă nu din cauza oamenilor săi ci din cauza hoţilor! De aceia, Partidul România Mare s-a situat, se situează şi se va situa împotriva acestui flagel care ucide naţiunea româna! Am învaţat din istorie şi aşa cum tatăl meu a publicat de nenumărate ori în revistă România Mare, cum corupţia ucide naţiuni. Astăzi vedem că şi trădarea adusă de corupţi ucide state! Prin urmare, continuitatea luptei împotriva corupţiei şi trădării face parte din identitatea noastră ca partid, PRM aflându-se permanent, încă de la înfiinţare, în prima linie a apărării României!
Nu am să accept ca PRM să fie un partid naţionalist de duzină cu declaraţii ideologice mariginale, rasiste şi antisemite. Generaţia mea este o generaţie naţională, cu identitate românească bine definită, care înţelege istoria României ca fiind integratoare, ca fiind umanistă, ca fiind europeană. Noi considerăm că a fi român însemnă a respecta marile valori ale umanităţii, religiile lumii, cunoştinţele ştiinţifice şi laice ale Europei, promovând prin toate acestea nu numai identitatea naţiunii române ci şi modernitatea şi continuitatea Statului Naţional Unitar Român, în secolul XXI.

Partidul România Mare declară că romănii sunt demni, cinstiţi şi europeni în adevăratul sens al cuvântului. Alături de Dumnezeu şi împreună cu Dumenzeu vă adresez vouă, celor care ne sunteţi alături în procesul de renaştere a României, apelul la unitate, apelul la credinţa în viitorul nostru, apelul la identitate şi construcţie. Ca atare, doresc să vă spun ca alături de drepturile istorice ale naţiunii şi statului român, ale indentităţii româneşti, vă spun că şi dreptul la fericire este un drept fundamental al poporului român şi al nostru ca generaţie. Vremea sacrificării naţiunii române pe altărul intereselor obscure a trecut.

Eu, Lidia Vadim Tudor, vă spun astăzi că vremea sacrificiilor trebuie să apună!

Biroul de presa al PRM