Lidia Vadim Tudor candidează la Camera Deputaţilor

PRM ţinteşte 11% la alegerile din decembrie

Bucureşti, 26 septembrie 2016: Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fostului preşedinte al Partidul România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, va candida la alegerile din 11 decembrie pentru un mandat de deputat. Venită de curând în rândurile partidului fondat de tatal ei, Lidia Vadim Tudor doreşte ca PRM să revină acolo unde îi este locul, în Parlamentul României.

“Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor pentru că am convingerea, pe de o parte, că PRM are resursele necesare pentru a accede în Parlament şi, pe de altă parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor că este timpul să se implice în politică, pentru că nimeni alţii nu vor reprezenta interesele lor mai bine ca ei”, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizând că “ne dorim ca tinerii care iubesc România îşi doresc să aibă o cariera politică, să vină în rândurile PRM”

Partidul România Mare are ca principal obiectiv obţinerea a 11% din sufragii la alegerile din 11 decembrie. Dacă pâna acum, pe acest culoar electoral nu existau partide naţionaliste, în acest an sunt multe voci care vor să revendice acest statut.

“Experimentul la care acum asistăm, prin apariţia unor aşa-zise partide naţionaliste, este o alta mare înşelătorie pe care partidele mari o pregătesc românilor”, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizând că “faptul că în decembrie Parlamentul se va contracta, prin reducerea numărului de locuri, îi forţează pe parlamentarii care nu au confirmat politic, sau au probleme cu justiţia, să îşi caute refugiu în braţele partidelor balama, doar din dorinţa de a avea continuitate în forul legislativ, nu din spiritul patriotic cu care ei defileaza acum.”

Capitalul electoral naţionalist din România este evaluat la peste 15%, procent din care PRM ţinteşte 11%, bazându-se pe maturitatea celor care vor vota, pe spiritul lor naţionalist patriotic. PRM consideră că perioada în care anumite partide îşi dezvoltă organizaţii politice satelit, doar din dorinţa ca membrii lor controversaţi să acceadă în Parlament, a trecut, electoratul fiind acum suficient de matur ca să distingă adevărul de minciună.

“Cei care doresc acum să confişte spirtul patriotic al românilor pentru a-l demonetiza şi a-l ţine sub control, vor realiza că nimeni din lumea asta nu va reuşi să oprească dragostea pe care românii o au pentru România. Am mare încredere în românii patrioţi şi în puterea votului lor din decembrie. PRM a fost, este şi va rămâne singurul partid autentic naţionalist, care de-a lungul anilor a depus eforturi susţinute ca spititul patriotic să renască”, a incheiat Lidia Vadim Tudor.

Biroul de Presa al Partidului Romania Mare