Dragi români, salvaţi România, să nu ajungă colonie la străini!

Veniţi alături de noi, PARTIDUL ROMÂNIA MARE, singurul partid în care mai curge «un gram de sânge românesc».
Avem o ţară, cu frumuseţi neasemuite, o ţară bogată dar condusă prost de foşti şi actuali politicieni care-şi eta­lează doar costumele de firmă prin Parlamentul României,  acceptând să fie manipulaţi de «unii» care-şi văd doar interesul propriului buzunar, să le­gifereze «legi» nedrepte şi împovorătoare pentru poporul care i-a propulsat în fruntea ţării cu speranţa de a fi ­re­­prezentat cu demnitate.
După 1989, «pas cu pas», vorba celui care-i la «cârma ţării», (dar mai puţin implicat în problemele reale ale popo­rului), începând cu cei care au preluat puterea României, au contribuit la distrugerea a tot ceea ce se ridicase şi construise cu mult efort, trudă şi sacrificiu, prin munca onestă a românului, lăsând azi doar ruine, moloz, durere, neîmpli­nire a viselor pentru care în 1989 s-a ieşit în stradă cu speranţa că ceva se va schim­ba şi doar-doar se va trăi mai bine.
După 27 de ani de speranţe şi vise călcate de unii cu «bocancul», fără a ţine cont decât de propriul interes, înşelând buna credinţă a românului, acumulând averi fabuloase, umplându-şi buzunarele proprii cu «bani murdari», nemun­ciţi, necinstiţi, obţinuţi pe şmecherii, ăştia nu-i ia nimeni la întrebări, nici măcar «Lărgitul Parlament», de unde, cum şi în ce fel şi-au adunat averile astea fabuloase?!
M-am săturat ca zi de zi să văd cum pământul ţării mele este vândut «parcelă cu parcelă», pe preţ de nimic, străi­nilor. Nu mai departe de pă­durile defrişate, ca «munţii cei semeţi cu codri negri şi adânci» să rămână golaşi iar nişte «neica nimeni», îşi umplu buzunarele de pe sutele de camioane şi vagoane încărcate cu lemn românesc care iau drumul străinătăţii.
Se vinde «apa» cea dătătoare de viaţă (din V României) pe un preţ de nimic, la unguri, iar noi plătim «apa noastră» de 30 de ori mai mult. Am ajuns cu o aşa ţară bogată în râuri, hidrocentrale, să importăm energie de la unguri şi cehi şi să plătim curentul electric la italieni?!
Este revoltător până unde «nemernicia» unora, ahtiaţi după funcţii, vând «tot», de parcă România ar fi «propria moşie»!
Am ajuns să vindem toate resursele ţării: petrol, aur, argint, cărbune, cupru, sare, bogăţii care ar trebui să rămână generaţiilor, generaţiilor viitoare. Este tezaurul de care nimeni, niciodată, nu ar avea nevoie să se atingă, ci doar        să-l păstreze pentru «copiii copiilor noştri»!
Dacă şi «oxigenul României» s-ar putea vinde, cred că şi din aşa ceva «unii» ar face afaceri de miliarde, bani pe care România nu i-ar vedea,      s-ar umple doar «seifurile» şi conturile unor antiromâni!
Pentru «agricultură» nu există soluţii şi nu se doreşte de a se reface «grânarul Europei», ţăranul român să fie încurajat şi subvenţionat cu seminţe şi utilaje.
Se doreşte doar ca României să-i fie exploatate la «sânge» rezervele (sol, subsol), iar «bietul român» să fie doar «slugă la străini».
De ce? Când suntem cei mai vechi locuitori ai Europei, vorba lui Eminescu: «Aici ne aflăm noi… românii sunt limba cumpenei universului».
De ce ?
Când suntem un popor inteligent, maleabil şi cu frica lui Dumnezeu!
De ce toate aceste lucruri ni se întâmplă?
Pentru că suntem prea «toleranţi» la noi în ţară, la noi acasă cu «neica nimeni», care sfidează inteligenţa şi bunul simţ, omenia miraculoasă a românului.
Capul sus români. Treziţi-vă la realităţile crude de azi, pentru care acum 27 de ani am ieşit în stradă pentru a le anula şi a nu mai permite să ne fie călcate drepturile în picioare.
Tineret român! Apăraţi-vă pământul pentru care părinţii, moşii şi strămoşii voştri şi-au sacrificat viaţa. Apăraţi bogăţiile ţării, nu le cedaţi străinilor pe «bani puţini», ca apoi să fiţi şi să rămâneţi mereu «slugile» copiilor lor. Fiţi demni, aici în România voastră, unde v-aţi născut, crescut şi educat.
Nu-i uşor, ştiu şi credeţi-mă, nu mi-aş fi imaginat vreodată ca după 27 de ani de la Revoluţie să trăiesc vremurile astea confuze şi tulburi. Dar acum «speranţa» este în voi, tineretul României, cel care mai are un cuvânt de spus la el acasă.
Nu vă lăsaţi manipulaţi la vederea «banului» care lu­ceşte, să vă încânte pe moment «ochiul», pentru că este doar «spoială». Când «luciul» o să dispară, veţi constata că doar «şovismul occidentalilor» îi ajută pe mulţi români, plecaţi la muncă, pentru un trai bun (of, Doamne, dar plătim ce preţ?), să se dezmeticească şi să priceapă că «nu tot ce zboară se mănâncă»!
Dar cel mai important este că «occidentul» îi ajută să vadă partea cea mai bună a «lumii de acasă», cu care nu se mai întâlnesc pe alte meri­diane. Se descoperă valoarea stilului românesc de viaţă, pe care nu l-au mai văzut, cât timp s-au născut, trăit în interiorul acestui stil, fiind conştienţi doar de ce nu le con­venea. «Zeificarea banului» – devine periculos pentru spiritul uman.
A fi patriot este o obligaţie cetăţenească, dată de lege, jurământ militar, de a-ţi da viaţa pentru ţară şi neam. Există ceva mai presus de sacrificiu suprem? De a-ţi da viaţa pentru patrie? Există ceva mai presus? Nu, nu există… ba da… există!, mult mai greu să-ţi dedici viaţa, preocupat de ideea binelui comunitar.
A fi naţionalist, nimeni nu te obligă, este o vocaţie lăuntrică, este «chemarea», doar de tine auzită. Naţionalismul este o boală a spiritului.
Noi am creat un stil românesc, un stil de viaţă, de asumare a istoriei. Tocmai de aceea noi, românii, avem un rost pe acest pământ şi nu unul oarecare. Tocmai de aceea, să nu uitaţi tineri români: «În tot ceea ce faceţi, nu sunteţi neam de slugă, ci rasă de stăpâni!»