Partidului România Mare, apreciat si felicitat de cetatenii sectorului 3 din Bucuresti

Cetatenii sectorului 3, fiind nemultumiti ca familiile lor au fost tradate de politicieni (Primari, Parlamentari, Consilieri Locali), politicieni care au trecut in vizita prin sector fara a-i ajuta, saluta ori felicita, Partidul România Mare, Filiala sectorului 3 Bucuresti, deoarece a venit in sprijinul adevarat al acestora, cu un politician real, care a crescut, a invatat, a muncit si locuieste impreuna cu cetatenii sectorului 3.
Acesta este presedintele Filialei P.R.M. Sector 3 Bucuresti, dI. Edu Mihail, cu suflet de roman, ce ii iubeste si ii respecta pe toti cetatenii României, avind tinta realizarea unitatii si fericirii familiale pentru locuitorii sectorului 3.
Dispune de proiecte fiabile care ii incinta pe cetatenii sectorului 3, multi dintre acestia spunind ca s-a nascut omul care sa le vrea binele, ca a iesit soarele care incepe sa le transmita si sa le lumineze inceputul fericirii.
Filiala PRM Sector 3 ofera spre cunoasterea cetatenilor proiectele incepute dupa cum urmeaza :
1. In luna iunie 2015 Biroul Executiv al P.R.M. Sector 3 au facut o excursie la Manastirea
Prislop, mormantul sfant al parintelui Arsenia Boca. Dupa efectuarea obiceiurilor la mormantul
sfant am fost inconjurati de puterea miraculoasa a sfintelui parinte cand in acel moment impreuna, am hotorat declansarea punerii in practica a primului proiect pentru cetatenii sectorului 3. Proiectul se numeste “FAMILIA UNITA A CETATENILOR SECTOR 3” din cadrul P.R.M. Sector 3.
Acest protect are ca obiectiv unirea tuturor cetatenilor din sectorul 3 in Familia Unita, pentru a-si ajuta familiile cu succes, sa nu mai fie lasat acest obiectiv pe mana dusmanilor, asa cum s-a procedat de la Revolutia din 1989 si pana in prezent. Dupa cum se stie, acesti dusmani sunt partidele politice care au fost la putere si care si-au parasutat in sector primari si parlamentari din diferite zone ale tarii fara a cunoaste pe cine reprezinta in final.
Prin acest protect, le revine dreptul familial tuturor cetatenilor de a se inscrie in familia unita.
Toti cetatenii au posibilitatea de a face propuneri si de a prezenta persoane din zona lor (local de vot, scoli, etc.) pentru a face parte din consiliul local at sectorului 3 si din structurile de conducere ale Primariei, in vederea obtinerii rapide a sprijinului fiecarei familii.
In prezent, administrarea sectorului 3 este facuta de consilieri care nu sint cetateni ai sectorului 3. Nici macar Primarul nu este cetatean al sectorului 3, acesta fiind din provincie.
Pana in prezent s-au inscris peste 3.000 cetateni in familia unita din cadrul P.R.M. exprimindu-si dorinta inscrierii si organizatii ale altor partide politice.
2. La intalnirea de la sfarsitul anului 2015, in 21 Decembrie, au fost puse bazele proiectului numarul 2 pentru cetatenii sectorului 3.
Acest project Se numeste “6.000 LOCURI DE MUNCA” pentru cetatenii sectorului 3 in vederea eliminarii somajului din sectorul 3 si a fericirii cetatenilor.
Toti cetatenii care nu au locuri de munca sunt rugati sa se prezinte pentru completarea fiselor de evidenta in vederea angajarii. Angajarile vor fi facute dupa castigarea primariei de catre Presedintele
P.R.M. Sector 3, care va deveni reprezentantul unic al cetatenilor sector 3. Detalierea acestui project va fi facut in campania electorala pentru alegerile locale din perioada mai – iunie 2016.
3. Proiectul numarul 3 at P.R.M., filiala sector 3 vine in sprijinul tuturor pensionarilor. Cei mai afectati sunt cetatenii pensionati dupa data de 01 aprilie 2001.
Proiectul se numeste “PENSIA REALA A CETATEANULUI”. Pensionarii nemultumiti pot lua legatura cu Presedintele Edu Mihail, specialist in legislatia care arată nedreptatea Casei de Pensii si indruma pensionarii pentru obtinerea pensiei reale.
Dispunem de serviciile avocatului Stancu Constantin, care ofera audiente in domeniu, gratuit si care poate ajuta ori reprezenta in instanta pe toti cetatenii.
Proiectele PRM Sector 3 sunt numeroase si vor fi aduse la cunostinta cetatenitor numai in campania electorala pentru a nu fi furate de partidele care au oferit numai nedreptati si ilegalitati impotriva cetatenilor României.
Este vorba de proiecte pentru dezvoltarea rapida si modernizarea sectorului 3.
In acest fel, Primaria Sectorului 3 va deveni primaria cetatenilor, va fi condusa de cetateni ai sectorului 3, in ea urmand sa lucreze doar cetateni ai sectorului 3.
Partidul Romania Mare, filiata sector 3 transmite cetatenilor multe felicitari si succes in realizarea comuna a tuturor proiectelor familiilor lor.

Secretar executive
Slobozeanu Dan

Prim-Vicepresedinte
Baltatu Stetica